Μικρόψυχη και φθηνή αντιπολίτευση από ΣΥΡΙΖΑ για τον «νέο Κορυδαλλό»

Category: Δηλώσεις

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει «σόου» την έναρξη της διαδικασίας για την κατασκευή Δικαστικού Σωφρονιστικού Συγκροτήματος Αθηνών στον Ασπρόπυργο, δίνει η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής. Σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

Η μικροψυχία και η φθηνή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά. Ένα σπουδαίο για το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας έργο, το Δικαστικό Σωφρονιστικό Συγκρότημα Αθηνών, παίρνει σάρκα και οστά, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι «σόου μπουλντόζας».
Βάλαμε τις βάσεις για να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο Συγκρότημα που θα αντικαταστήσει τον Κορυδαλλό και η αξιωματική αντιπολίτευση το μόνο που βρήκε να πει είναι ότι κάναμε «επικοινωνιακό σόου».
Τους απαντάμε με έργα, όταν αυτοί επί 4,5 χρόνια είχαν εγκαταλείψει τις φυλακές ή με τον περιβόητο «νόμο Παρασκευόπουλου» αποφυλάκιζαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Είτε το θέλουν είτε όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, το 2022 θα έχουμε το Δ.Σ.Σ.Α. για 2.000 κρατούμενους.
Η μεταφορά του Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο θα γίνει, σε πείσμα εκείνων που θέλουν τα σωφρονιστικά καταστήματα παρατημένα ή παραδομένα σε συμμορίες.