Παρέμβαση στον Alpha: Συνεχείς έλεγχοι για να μπει τέλος στη ζούγκλα των φυλακών

Category: Συνεντεύξεις
Κάνουμε αγώνα για να βάλουμε τάξη στις φυλακές. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει περίπου 11,5 χιλιάδες έρευνες, όσες είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την κυβερνητική θητεία του.

Φυσικά και γίνονται περισσότεροι έλεγχοι γιατί έχουμε και περισσότερα ευρήματα. Αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά, ποτά, ακόμη και όπλα.

Πρέπει να θωρακίσουμε τις φυλακές ώστε να μην μπαίνει τίποτε μέσα, έστω κι αν υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι επίορκοι υπάλληλοι που θα βοηθήσουν ώστε να συμβεί αυτό.

Βούληση της πολιτικής ηγεσίας είναι να μην επιτρέψουμε να μετατραπούν ξανά σε ζούγκλα οι ελληνικές φυλακές.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να πετύχει την ομαλή λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης, πάντοτε με ασφάλεια για τους κρατούμενους και για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Θέλω να ευχαριστήσω την ειδική ομάδα που πραγματοποιεί τους ελέγχους για την εκπληκτική δουλειά που κάνουν και τους δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν. Διότι επιτελούν ένα εξαιρετικά σπουδαίο αλλά και δύσκολο έργο.

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση μου στην εκπομπή του Alpha και του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» για τις ελληνικές φυλακές.

Κάνουμε αγώνα για να βάλουμε τάξη στις φυλακές. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει περίπου 11,5 χιλιάδες έρευνες, όσες είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την κυβερνητική θητεία του. Πρέπει να θωρακίσουμε τις φυλακές ώστε να μην μπαίνει τίποτε μέσα, έστω κι αν υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι επίορκοι υπάλληλοι.Βούληση της πολιτικής ηγεσίας είναι να μην επιτρέψουμε να μετατραπούν ξανά σε ζούγκλα οι ελληνικές φυλακές.Από την παρέμβαση μου στην εκπομπή του Alpha και του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» για τις ελληνικές φυλακές.

Publiée par Σοφία Νικολάου sur Vendredi 16 octobre 2020