Το ΕΚΑΒ βράβευσε τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής

Category: Εκδηλώσεις

Ηταν μεγάλη η τιμή που μας έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού του ΕΚΑΒ να βραβεύσει τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για το έργο που έχει επιτελέσει τους δύσκολους μήνες της πανδημίας.

Με συγκίνηση δέχθηκα το βραβείο τους γιατί αφορά στο σύνολο του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας, τις προσπάθειες που κάνουμε καθημερινά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας αλλά και τις γενικότερες δράσεις που συντείνουν στον σωφρονισμό και την επανένταξη των κρατουμένων, κι όχι στην τιμωρητικότητα.

Είναι πολλαπλάσια η τιμή όταν το βραβείο αυτό δίνεται από τους καθημερινούς ήρωες του ΕΣΥ, τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι προσφέρουν σπουδαίο έργο στους πολίτες.

Συζητήσαμε με τον πρόεδρο της ΠΟΠΕΚΑΒ, Χρ. Αγγελίδη, τον Ταμία, Χρ. Βεντούλη και τον Γ.Γ., Ι. Γούλα, ένα πλαίσιο συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας με το ΕΚΑΒ.

Θα ξεκινήσουμε με εθελοντικά μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στους εργαζόμενους στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Εύχομαι καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν, όχι μόνο τώρα με την πανδημία αλλά και πάντα, καθώς είναι οι πολύτιμοι φρουροί της υγείας όλων μας.