Ευχαριστώ!

Category: Νέα

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους περισσότερους από 11.000 πολίτες της Α’ Αθήνας, που στην πρώτη μου επαφή με την πολιτική με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην 9η θέση σε αυτή την πολύ δύσκολη περιφέρεια.
Ευχαριστώ προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Αθήνας, ανάμεσα σε αξιόλογους συνυποψηφίους.
Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εξελέγησαν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα σταθώ άοκνος συμπαραστάτης τους στην προσπάθεια που θα κάνουν για να βγει η χώρα μας πραγματικά από την κρίση και θα συμβάλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, ώστε να φέρουμε την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα μας.
Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς πλαισίωσαν αυτόν τον αγώνα. Τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μου, τους συνεργάτες μου που μοιράστηκαν μαζί μου το όραμα μου να κάνουμε ξανά την Αθήνα μια πόλη που να θέλεις να ζεις και όχι απλά να επιβιώνεις.
Η Ελλάδα χτες γύρισε σελίδα. Από την πλευρά μου θέλω να επαναλάβω τη δέσμευση μου ότι θα παραμείνω κοντά στους πολίτες, στις γειτονιές που γνωριστήκαμε, που μοιραστήκαμε τις έγνοιες, τις ανησυχίες, τα προβλήματα, τις ελπίδες και τα όνειρά σας και θα δίνουμε λύσεις για να αναστηλώσουμε τη χώρα μας, την Ελλάδα μας.
Και στους Έλληνες αξίζει μόνο το καλύτερο. Είναι τώρα η ώρα να εργαστούμε για όλους τους Έλληνες, ενωμένοι.
Ζήτω η Ελλάδα!