Η Σοφία Νικολάου στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100,3 και τη Χριστίνα Βίδου

Category: Νέα, Συνεντεύξεις

Ακούστε τη συζήτηση που είχαμε με τη Χριστίνα Βίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3Fm για την επιθυμία μου να συμβάλω στο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για την επόμενη μέρα.

“Αγαπώ πολύ τη χώρα μου και θέλω να συμβάλω στο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για την επόμενη μέρα”. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Νικολάου σε συνέντευξή της στη Χριστίνα Βίδου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3. Ερωτηθείσα σε ποιους τομείς θα μπορούσε να συμβάλει, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Μπορώ να βοηθήσω στον Τομέα Οικονομίας και Δικαιοσύνης λόγω και της ενασχόλησής μου στον συγκεκριμένο τομέα της ΝΔ. Έχουμε έτοιμα νομοσχέδια που θα απαλύνουν όλα τα νοικοκυριά, είτε αφορά οφειλές προς το δημόσιο, είτε “κόκκινα δάνεια”.
Αλλά, μπορώ να βοηθήσω και στον τομέα της Ασφάλειας. Περπατώντας στις γειτονιές της Αθήνας εδώ και δύο χρόνια έχω διαπιστώσει ότι οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο στις γειτονιές τους. Θέλω λοιπόν να συμβάλω, ώστε όλοι οι Αθηναίοι και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα να αισθάνονται ασφαλείς”.